torstai 1. maaliskuuta 2012

~ soutaa huopaa ~

Hei kaikki ihanat! (:

ANTEEKSI,tyhjiä lupauksia oon teille taas tehny -> ei suoraan sanoen vaaan ole innostanut kirjoitella...tästä on hyvä lähteä parantamaan! =)

Ei tässä lähiaikoina oo mitään ihmeellistä tapahtunu,kaks viikkoa(melkein kolme)sitten vietin ihanan viikonlopun todella hyvän ystävän seurassa Tahkolla! kiitos koko roosan poppoolle :-) viikonloppu meni muuten ihan putkeen,mutta kaaduin laudalla rinteessä,ja häntäluu ei kestä vieläkään istumista kunnolla. :( onneks jo kuitenkin paljon parempi!

Onneksi on hiihtoloma menossa,,,riittää aikaa kavereille,alotinkin loman parhaalla mahdollisella tavalla, parhaan ystävän Nean kanssa :) käytiimpä sitten herkkukaakaoilla ja pörräämässä kaupungissa :)

Sunnuntaina tädin pikku prinsessa sai nimen Aino Maria Lydia Kokko! ♥ täti on niin ylpee :):):):) kiltisti oli koko kastetilaisuuden ajan ;)

Essin kanssa tehtiin suklaakakkua tiistaina ja eilen olin elisan kanssa ekaks kaupungissa ja vuokrattiin Syvälle salattu ja Kauhea kankkunen 2 ja mentiin elisalle kattoo :) vietinpä siellä sitten yön :)

KIITOS JOS VIITSITTE LUKEA KOKONAAN! astetta tylsempää tekstiä kyllä taas..:D
joo mutta nyt kuvia! :-)



                                         aina ei voi olla edustava,onneks aino pelastaa kuvan^
                            Elisa paistaa lettuja,ja älkää kysykö monta kuvaa otettiin et tää onnistu :D

                                                     tällä kertaa LUPAAN yrittää kirjotella :D
                                                                                 -outi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti